Как? Лесно! Добре поддържан мъжки маникюр
Всеки себе уважаващ се мъж трябва да изглежда безупречно не само визуално, а и в детайли. Тук е мястото на външният вид и на ноктите му. Знайте, че няма нищо по – отблъскващо за една жена, когато види зле изглеждащи мъжки ръце – обезформени нокти, пълни с мърсотия и стърчащи излишни кожички напоени с автомобилно масло (примерно) отстрани. Така, че просто следвайте стъпките по долу и никога няма да попадате в такива неудобни ситуации, а напротив след като ви се направи комплимент за ноктите ще имате огромно самочувствие:

  • Нокторезачката
    Поокъсете ноктите си с нокторезачка. Изрежете ноктите си къси и равни – в права линия. Не режете ъгълчетата с нокторезачката.
  • Пила
    Заоблете ъгълчетата на вече изрязаните си нокти. Пилете само в една посока – от основата на нокътя към средата.
  • Инструмент за кожичките около нокътя
    Те могат да се премахнат по два начина: да се избутат навътре или да се накиснат и изрежат. Най – хубаво е да правите тази процедура след баня, когато кожичките са омекнали и с помощта на обратното на пилата (пластмасовата дръжка) да ги избутате.
  • Блясък Използвайте гланц – безцветен за нокти, като нанасяте само един слой. Можете да нанесете и такъв матиращ по желание, ако не ви харесва блясъка.
 
Глината разкрасяваща и лечебна Всеки мъж трябва да се грижи за външният си вид. Като кожата на лицето...
5 златни правила на Khakis панталони Всеки себе уважаващ се мъж трябва да има в гардероба си такива...
Как да носите парфюмът Когато си слагате парфюм, е важно да знаете, че трябва да се прилага по...

Реклама