Храни, които засилват метаболизма ви Смята се, че определени храни и подправки могат да ви помогнат да повишите метаболизмът си, който от своя страна да се превърне в машина за изгаряне на мазнините. Разбира се, упражненията и правилното хранене са на преден план, но ако може да подбутнете малко ефективността при изгарянето на мазнините, тогава защо да не използвате някои от тези предимства.
Много от тях, като например целина или грейпфрут не са научно доказани дали наистина ускоряват метаболизма, но все още се смята, че помагат от практиката. Ябълковият оцет е любима подправка за много рецепти, но се ползва и при горенето на мазнините.

Витамин С е известен с тази си полза, затова включете цитрусови плодове в хранителният си план –  лимони, портокали, грейпфрути, кивита. Да не забравяме и доматите, които са зеленчукът с най – много витамин С.
Пектинът, който има в ябълките действа по същият начин, заедно с лецитинът – абсорбира мазнините.

Соевите ядки и соята като цяло са доста противоречиви из медиите, но соята е източник на лецитин, който разгражда мазнините. Той блокира натрупването на мастни депа сред клетките.

Чесънът. Да, придава страхотен аромат и вкус на всяка манджа. Но има и друга функция. Неутрализира мазнините. Той също е и диуретик.

Основните мастни киселини. Те контролират вашето тегло.  Става въпрос за омега мазнините  (Udos) – ленено брашно и ленени семена, коноп, тиква, слънчоглед, иглика, маслини, фъстъци, авокадо и бадеми. Те са от съществено значение, когато се опитвате да горите мазнини, защото премахването на мазнините е напълно нездравословно. Можете замените лошите мазнини с добрите!

Естествените диуретици. Те също могат да ви помогнат в това начинание. Те премахват излишната вода в организма ви, която ви подува. Като зеленият чай.

Всички те са идеално допълнение към хранителният ви режим, за да постигнете максимални резултати.

 
Магнезият Изключително важен елемент за фотосинтезата при растенията, тъй...
Кое действа и кое не при диетите Ниско калоричната храна не действа Причината е в това, че  вашият ...
Защо 99% от диетите се провалят Няма никакво съмнение, че 99% от всички диети се провалят, защото не...

Реклама