Кое действа и кое не при диетите

Ниско калоричната храна не действа

Причината е в това, че  вашият метаболизъм при диети се забавя и най – ниско калоричната храна я трупа като запас и вие ще горите по – малко калории на ден от тези, които приемате.

Сега вече разбрахте защо приемате само 1000 калории на ден и не губите никакво тегло, а вашите приятели по 2500 на ден и не наддават нито грам.

Ниско въглехидратните диети не действат

Понятието “ниско въглехидратна” стана известно последните години, която е добре дегизираната гладна диета. Ако не вярвате вижте холивудската диета на Аткинс.

Тази диета ви ограничава до 20 гр. чисти въглехидрати на ден, което означава, че вие не можете дори да изядете една средно голяма ябълка на ден.

Така, че ниско въглехидратната диета е още една форма на гладуване, която не е отговорът на вашият телесен проблем.

Това до тук не действа! 

Ето какво действа при диетите:

Трябва ви техника, която да  експлоатира вашия метаболизъм,  за да принуди мазнината да се изгаря.

Отговорът към отслабването е да се променят видовете  калории, които вие приемате чрез храната.

Теорията на "промяна на калориите" . . .

Вашият метаболизъм не знае колко храна ще ядете утре или следващия ден, той пони за вчера и днес колко сте му дали като калории. Затова, вашият метаболизъм изгаря винаги толкова калории, колкото са основани на вашите навици на ядене през миналите няколко дена, защото той приема, че вие ще продължите да ядете по същия общ начин.

Така, че трябва да  шокирате вашия метаболизъм като приемете различни по количество и вид калории. И така ще започнете да сваляте малко по малко от теглото си.

Какво трябва да направите: да разнообразите храната си (с лесно преработваеми храни), като количество и вид калории, така метаболизмът ви ще изгаря почти всичко което ядете.

Успех!

 
Диета от 1000 калории ПОНЕДЕЛНИК Закуска Кафе или чай със захарин, две филийки пшеничен...
Пилешко филе с ананас Продукти: 500 г пилешки гърди, нарязани на кубчета; 300 г ананас, нарязан...
Как да разпределим всяко хранене След като сме изчислили по колко калории е разрешено да си хапнем на...

Реклама