Новите лекове против стареене

Женшен

Твърди се, че:
Подобно на жълтия кантарион, женшена се препоръчва от билкари като лек за почти всичко. След това е започнал да се предлага на пазара като ободрително средство, също като кафето.

Тези дни, вие често го виждате като съставка изписана на етикетите на енергийните напитки. Компаниите решиха да омаловажат стигмата на кофеина, като я допълват с билкова терапия – женшен, гуарана и таурин.
Женшенът може да ви даде голям тласък от енергия.

Постене

Твърдят, че:
Имали сте най – вероятно приятел или колега, който е почти ежемесечно на прочистваща диета и ходи на йога. Обикновено тези диети включват ядене на нищо в продължение на няколко дни, което се замества с вода, чай и плодови сокове.

Тези диети се правят когато се смята че организма е препълнен с токсини и трябва да се пречисти.

Последните изследвания показват, че ако последователно се намалява храната до липсата й, тялото ви придобива цяла плеяда от нови оръжия за борба с диабет и коронарната болест на сърцето.

Акупунктура

Може би не знаете теорията зад нея, но вероятно знаете какво представлява. Някой лежи с лицето надолу на легло, докато китайски дама забива няколко игли в гърба му и прави неговата хронична болка история. Идеята е, че иглите насочват потока „чи” или жизнената енергия около тялото и това води до изцеряване на болежката.

Ароматерапия

Тези дни думата „ароматерапия” се слага върху почти всичко от свещи, ароматизатори за автомобили, обещавайки за освобождаване от стреса, в допълнение с прикриване на неприятните миризми и т.н.
А истината е, че ароматерапията е използването на нещо наречено „етерични масла”, които са растения, билки и подправки, дестилирани в парфюм. Привържениците смятат, че те съдържат летливата „същност” или „жизнената енергия” на растението. Когато се вдишват тези есенции от етеричните масла се счита, че лекуват болежки от главоболие до туморни състояния.

Подобни статии:
 
10 знака, че трябва да спреш да пиеш 1. „ Абе, гадже ми е, ама как е досаден само! Ще се прибера сама, много...
Знаци, които предсказват, че няма да се ожени за вас Макар че, някои мъже се задоволяват с това да излизат с половинките си...
Знаци, които ви показват, че той ви харесва Вече не нужно да се чудите дали това или онова момче ви харесва или не....

Реклама