Разгадайте мъжката психика – научете се как да бъдете това, от което той има нужда

Защо интелигентните, преуспяващи жени имат проблем с връзките и не могат да намерят любовта? Има ли причина, че мъжете са привлечени към жени, които са точно обратното на това? Защо е толкова трудно на хубавите момичета да привлекат мъжът към който чувстват привличане?
Представете си жена, която има преуспяваща кариера, чудесни взаимоотношения с приятелите си и е щастлива в личният си живот. Въпреки, че прави всичко както трябва – правилно, тя не може да бъде с момчето, което иска, защото то не изпитва същото като нея. Намирането на точното момче е трудно, а още по – трудно е да му докажете, че вие сте точното момиче за него. Това е още по – трудно, ако момчето си пада по жени, за които казва, че не го привличат. Но, за щастие ви е може да се научите да декодирате мъжката психика и да бъдете това за него, от което има нужда и желае.

Първо се научете да изглеждате секси и с класа едновременно. Мъжете си губят ума по жени с къси поли и големи деколтета, но са романтично привлечени от умни и интелигентни жени с които могат да създадат семейство. Опитайте се да носите дрехи, които подчертават женствеността ви, но и  показват голяма част от вашата личност, за която той дори не е и предполагал. Покажете класа, това не значи само добри обноски и изтънчен вкус, но и показ на гордост и самочувствие когато сте с него. 

Второ, не се страхувайте да направите играта трудна в началото. Покажете малко резерв и хладно държане в началото.  Мъжете са заинтригувани от жени, които не предлагат всичко наведнъж. А, когато не показват и желание да са с тях се побъркват и още повече ще ви търсят. Нали знаете “вие бягате – те ви гонят”.

И накрая – забавлявайте се, бъдете сърдечни с него. Не забравяйте, че това би трябвало да е весел процес, покажете му какво ви кара да се усмихвате и радвате, разберете същото и за него. Излизайте на забавни и хубави места – просто се наслаждавайте един на друг. Покажете му, че можете да сте доста забавна и весела личност около, която никога не е скучно. Мъжете обожават такива жени, от които “не ги боли главата”.

Подобни статии:
 
5 навика на щастливите хора Щастливите хора не се оставят на рутината да ги смачка Те правят...
„Най – случайните” актове на страст Няма такова нещо като скучна връзка - това е, стига да сте готови да...
Изключително важни съвети, за да си върнете Бившият за 7 дни Разбитото сърце боли. А, е още по – лошо ако все още сте влюбена в...

Реклама