Десет неща, които се отдават само на мъжете

Електронното издание на списанието Аskmen, направи класация на десетте неща, които могат да правят само мъжете. Еманципацията си е еманципация и мъжете я приемат, че съществува, но си има мъжки неща, които няма как да се правят и от жените:

Номер 10
Мъжете могат да ходят без блуза
Мъжете могат да се разхождат, където пожелаят без блуза, тениска или каквото и да е. а на жените им остава само печенето на плажа без горнище, т.е. на мъжете не им е нужна основателна причина да са голи до кръста.

Номер 9
Издържат повече на алкохола
Генетично им е предопределено да изпиват повече чашки без да заспиват, повръщат или припадат. Просто имат по – голямо  производство на чернодробният ензим алкохолдехидрогеназа, който разгражда спиртните напитки.

Номер 8
Окосмяването
То е признак на мъжественост при силният пол. Те по всяко време могат да си оставят брада, катинарче, да не си обезкосмяват краката или гърдите. Защото това си е естествено и природно заложено при мъжкарите. Но, при жените няма как, а и опази Боже от такава жена!

Номер 7
Ориентация в пространството
Изглежда си е до работата на мозъка. Научно е доказано, че мъжете се ориентират по – бързо в точните науки. Разбират и виждат нещата такива каквото са в математиката (алгебра и геометрия) и физиката.

Номер 6
Бръсненето на главата
Винаги при тях е актуална тази прическа и прилича на всеки мъж. Докато, виж, при жените е точно обратното.

Номер 5
Да играят силни спортове
Футбол, баскетбол, американски футбол, хокей… затова има само първенства за мъже в тези спортове. Да сте виждали Световно по футбол за жени?!

Номер 4
Да оплождат яйцеклетки
Е, тук вече няма как поне един опит да се направи от жена в това отношение. Нали все още нямат тестиси?!

Номер 3
Да уринират прави
Всички знаем защо могат това и защо не го могат жените.

Номер 2
Да бездействат
Мъжете са били винаги по – спокойните и мързеливи същества, те могат да бездействат, примерно като гледат телевизия (на компютъра) цел ден без да им трепне окото. Докато жените могат да издържат пред телевизора най – много 2 часа и все ще си намерят нещо да правят.

Номер 1
Да остаряват хубави
С времето е видяно, че един мъж колкото повече остарява, толкова по – хубав става. Докато при жените процесът е винаги обратен, за съжаление.

 
Защо мъжете изневеряват От Анелия Димитрова Много от семейните жени се чудят защо мъжете им...
15 неща, на които жените обръщат голямо внимание 1.Обувки с високи токчета Те изглеждат елегантни и колкото са по –...
Флиртуването с мъж – важни трикове Кое е основното при флиртуването с мъж?  Езикът на тялото е...

Реклама