10. Раменете ти определено изглеждат по – големи

Мъжете са направо параноици що се отнася до това, как изглеждат телата им за жените.
Затова с такъв комплимент ще са ваши.

9. Ха – ха – ха

За мъжете е важно да разсмиват хората. Те искат да са забавни и център на внимание. Считат чувството си за хумор за едно от най – ценните си качества. Ако оценявате шегите им и се смеете на тях, значи сте ги спечелили за начало.

8. "Уааау"

Няма значение кога ще възкликнете "Уааау", важното е да го кажете, така ще “погъделичкате” его му в много положителна посока.

7. Ти си супер

Мъжете го чуват постоянно – от приятелите си на бира, от колегите си в работата и т.н. Но ако се изрече от жена . . . звучи за тях доста секси и се чувстват оценени като мъже.

6. "Децата те обожават"

Когато го каже жена на мъж, това за него е равнозначно на това, че е герой, защото децата са доста трудна част за спечелване.

5. "Какво мислиш?"

Когато зададете този въпрос на мъж, го карате да се чувства важен и така показвате, че цените мнението му, което пък от своя страна е точка за вас.

4. "Хубави крака"
По – принцип краката са най – грубата част от тялото на мъжа, затова когато им направите комплимент, че имат хубави крака те го приемат като двоен – голям комплимент – харесваш неговата генетика и оценяваш грижите, които е положил за тялото си.

3. "Не знаех тази част от мен"
61% от мъжете смятат, че техните партньорки нямат достатъчно любовни приключения. Като им кажете "Не знаех тази част от мен" ги карате да се чувстват като богове, за които всичко е възможно.

2. "Впечатляващо"
Мъжете обичат изящността, галантността и елегантността. Те обичат да потвърждават тяхната сила, мощ и мъжественост. Затова обичат да държат нещата под контрол, да поправят мивката без да викат водопроводчик – да са семейният защитник.

1. "Искам те"
Всичко, което иска да чуе един мъж от една жена. Това за тях е повече от комплимент.

 
5 неща, които той няма да признае Мъжките тайни – как ни се иска да ги узнаем, как ни се иска да видим...
Любов по рецепта? Изследователи установиха, че хормонът допамин сближава хората, а...
Изключително важни съвети, за да си върнете Бившият за 7 дни Разбитото сърце боли. А, е още по – лошо ако все още сте влюбена в...

Реклама