Мода и красота

Как да бъдем красиви? Тайните на грима и хубавата кожа. Как да се отървем от бръчките? Козметиката и какво знаем за нея. Направете си нов маникюр и педикюр. Отървете се от акнето и комедоните. Маски за лице, тяло и коса. Грижи за кожата и за косата. Боядисване на косата. Какъв грим ще ми подхожда ? Какво червило да сложа ? Какви аксесоари да изберем ? Дрехи според фигурата. Как да изглеждаме добре на среща или в офиса ? Как да премахнем целулита?

Това е изцяло нова технология за трайно премахване на косми с много предимства пред метода  IPL.

SHR работи с чиста светлина от червения спектър. Тази енергия се освобождава в тъканта и се нагрява до 45 градуса. Термичната реакция води до селективно разрушаване на космения фоликул.

Методът SHR използва ниска плътност на енергия в комбинация с висока честота на повторение. С тази технология можем  да обработим както по-малки области като горната устна, така и с плъзгаща техника, да обхванем

големи участъци като крака, гръб, ръце...което позволява значително по-бърза процедура. Какво означава това за ефикасността на SHR терапията?

Продължава...
 
Слънцезащитни храни

Знаете ли, че ефектът от слънцезащитните продукти е временен? Затова трябва да си поставите въпросът на дневен ред: "Какво трябва да направим, за да се предпази кожата ни от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето за по-дълъг период от време?" Отговорът се крие в храната, която ядем! Да, знаете ли, че хранителните продукти, могат да действат и като слънцезащитен крем? Прочетете, за да знаете имената на храни, които пазят кожата защитена от вредното въздействие на слънцето:

Продължава...
 
Опасни съставки в козметичните продукти

Кожата е най-големият орган на тялото, затова й трябват доста грижи. Здравето на кожата се определя не само от храната, която ядем, но и от гримът, които ползваме. Точно както се избягват токсични вещества в храната, синтетични съставки, така трябва да се избягват и лошите съставки в грима.

Hydroquinone
Използва се за избелване и при продължителната употреба на тези продукти, които съдържат този компонент може да се доведе до постоянна промяна в цвета на кожата и увреждания на повърхността й. Състоянието се нарича ochronosis от медицинска гледна точка.

Продължава...
 


Страница 1 от 110
Модни хита на есен 2006 Голяма чанта с къси дръжки За предпочитане са меките, правоъгълни...
Крем се справя с целулита за 9 минути Британски учени са разработили метод за спасение от целулита за 9...
Козметика според зодията Растителните екстракти в кремовете и маските не подхождат на всяка...

Реклама