Фитнес за жени

Категория фитнес за жени. Особености на женския фитнес. Как да тренират жените. Видове упражнения и фитнес тренировки за жени. Направете желаното тяло. Направете малка талия и покажете релефен корем.

Защо трябва да тичате

Бягането е свързвано с доста полза за здравето.
Ето ви шест причини, за да излезете навън да потичате:

Толкова е лесно
Вярно е, че с някои хай тек съоръжения ще тичате по – забавно, но тук при класическото бягане всичко от което имате нужда е чифт удобни маратонки, подходящи дрехи и... това е. Излизате на пътя и нещата са ясни.

Продължава...
 
Съвети за бягащи

1. Приемете предизвикателството
"Всеки е атлет, но някои от нас са обучени, а други не са." - Д-р. Джордж Шиън, бегач / писател / философ.

2. Хвърляйте се в това начинание смело
"Бягането от 8 до 15 мили на седмица значително увеличава аеробния капацитет и положително въздействие на организма, и премахва много от коронарните рискови фактори". - Д-р. Кенет Купър.

3. Следете минутите, не милите/ километрите
"Най-голямата грешка, която правят бягащите пътеки е, че са склонни да дават милите, които сте избягали – 1 миля, 2 мили, 3 мили. А трябва да се мисли в минути, а не в мили." - Бъд Коутс, четири пъти американския олимпийски маратонец.

Продължава...
 
Фитнес програма за тичане

Ако можете да тичате за около 30 минути равномерно – при средна скорост – този фитнес план е за вас. Увеличавайте плавно времето за тичане с 5 мин. на седмица. Така в края на шеста седмици ще бъде в състояние да тичате пълен час на пътя и ще бъдете с поне с 5 килограма по – леки.

Тичайте с темпо, с което се чувствате комфортно. Оставете си един ден в седмицата, в който да почивате – мускулите трябва да се възстановяват от натоварването. И не забравяйте да се разтягате и загрявате преди всяка тренировка.

Първа седмица

Продължава...
 


Страница 1 от 30
Тренировка за намаляване на мазнините Има много системи и процедури за "бързо сваляне". Но ако обърнем...
Фитнес зад бюрото Ако сте принудени на работното място или вкъщи да седите дълго време...
Стегнато седалище. По трудния начин! “Как да превърна отпуснатия си задник в стегнат и здрав? Този въпрос...

Реклама