Диети за жени

Категория диети. Различни начини за бързо отслабване. Да преброим калориите. Как да се справим с целулита. Изпробвани диети. Диети на звездите.

Отслабване без диета

Време за хранене

Задайте на таймер 20 минути, в които да се нахраните. Яде се бавно, а не бързо. Това е един от най-добрите навици за отслабване без сложен план за диета. Дъвчете всяка хапка бавно и внимателно – вкусете храната. Така няма да преядете, понеже мозъкът ви ще има достатъчно време да блокира това.

Спете повече

Всеки допълнителен час в сън може да ви помогне да свалите до 3 килограма за година казва Мичиганския университет, ако поемате 2500 калории дневно. Съня регулира апетитът – там е разковничето.

Продължава...
 
Диета Master Cleanse

Диетата Master Cleanse е широко известна в САЩ и Канада. Тя е доста ползвана от холивудските звезди. Като цяло тя се състои от прясно изстискан лимонов сок, лют червен пипер, кленов сироп и вода. Master Cleanse е прочистваща диета, действа бързо и се отслабва значително.
С тази диета можете да отслабнете между 5 и 10 килограма за десет дни.
Известна е още като диетата с кленов сироп и можете да я прилагате три – четири пъти годишно. Цикълът й е 10 дена и не повече. Ако искате да я повторите трябва да има пауза от месец между двата цикъла.

Продължава...
 
Напитки за сваляне на килограми

Тайната на загубата на тегло не е само намаляване калориите от храната, а и в пиенето на правилните напитки за целта –  те даряват тялото ви с енергия.  Богати на калории, но и здравословни.
Много е важно да се избягват питиета с добавена захар, подсладители или допълнителни овкусители – въглехидрати, които са пълен враг на отслабващата стратегия.

И класиката сред диетите е водата. Тя е единствената напитка с нула калории и най – добрия избор за ефективно сваляне на килограми. Водата не съдържа мазнини, калории, протеини или въглехидрати. Има хора, които не обичат да пият вода, трудно им е. Ако сте от тях винаги можете да добавите резен лимон или портокал към нея, за да я овкусите.

Продължава...
 


Страница 1 от 93
Пътеводител към здравословна диета За да сте на диета и да сте спокойни, че тя е здравословна, добра за...
Билкови отвари при затлъстяване Случаите на затлъстяване поради смущения в жлезите с вътрешна...
Какво трябва да знаем за хранителните добавки? Етикетите на много хранителни продукти съдържат ценна информация,...

Реклама