От дълги времена хората са знаели, че житейският път на един човек се определя и зависи от денят на раждането му и не само от датата, а и от деня на седмицата.
Смятали са, че всеки ден от седмицата си има своя код, който определя същността и пътя на човека.

Понеделник
Понеделника е добро начало, за да бъдете родени. Който се е родил в понеделник ще има сравнително добър живот, обкръжен с много любов. Той е харизматична личност, която завладява околните със своя магнетизъм.

Вторник
Родените във вторник хора ще са добре финансово обезпечени и ще живеят дълги години. Но като характер те са избухливи и доста емоционални.

Сряда
Тези хора са късметлии, защото ще живеят дълго и ще имат възможността да видят всичко от живота. Те са сърдечни, добри и всеотдайни, но няма да бъдат богати във финансово отношение.

Четвъртък
Четвъртък е деня на доброто и лошото. Защо? Защото той е добър що се отнася до това, че човекът роден в този ден е красив и умен. Лош що се отнася до това, че няма да намери своето място под небето, вечният ерген и скитник без корени. Не се застоява не едно място и обича да пътува да вижда нови места и хора, които не му задържат вниманието за дълго.

Петък
Този ден предвещава успехи в живота – добро образувание, кариера и дълъг живот. Но, никога няма да бъде достатъчно, все нещо ще липса на човека роден в петък.

Събота
Има народно повелие, че тези, които са родени в съботният ден от седмицата имат много развито шесто чувство, което граничи с гадателски способности. Те ще работят това, което им доставя удоволствие, ще пътуват много и от тях може да стане чудесен търговец. Ще са уважавани почитани от всички.

Неделя
За родените в неделя може да се каже само едно – галениците на съдбата. Всичко им идва даром, без никакви усилия в живота – хубаво семейство, уважение и пари.

 
Хороскоп за пари Водолей Представителите на тази зодия са с вроден чар, правят пари...
Класически хороскоп Класически хороскоп, според датата на раждане Класическият хороскоп,...
Всяка зодия си има коктейл Овен Ще блеете блажено на плажа с "Текила сънрайз" в ръка. ...

Още хороскопи

Реклама