Всички сме чували за черна магия и т.нар. родово проклятие, което застига всеки един член от рода. В действително има ли такова нещо или това е народно повелие?

Според хората занимаващи се с магии тази е най – тежката. А като цяло проклятията се делят на:

  • Пряко родово проклятие
  • Магическо родово проклятие
  • Родово проклятие

Прякото проклятие е директно отправено към човека, който трябва да го понесе. Магическото проклятие е лоша магия, която се прави от „професионалисти” – вещери.

А родовото проклятие е много силна и мощна черна магия, която е направена на един член от семейството, но страдат всички. Тази магия може да бъде премахната от хора с вяра и чисто сърце, които се молят.

Хубаво е да се вземат превантивни мерки срещу такъв вид магия, защото няма нищо по добро от профилактиката, защото тази магия може да преследва поколения след поколения ако не бъде премахната. Хубаво е да ангажирате човек, който усеща енергията витаеща във вашия дом, за да установи има или няма някакво проклятие.

И пак с помощта на специалист в областта трябва да направите забрани за влизането на лоши сили в дома ви.

Такова родово проклятие се прави от зъл човек, който насочва омразата си като енергия в дома ви и така ви спохождат нещастия и дори смърт. Това става чрез водата, защото чрез нея се пренася проклятието.

 
Гадания за хората с тънки и дълги носове Хората, които имат дълги и тънки носове са трудни характери. Много...
Гадаене на карти От начало ще приведем начините за гадаене, те са четири, а в края –...
Изчислете своята лична година За целта се събират рожденната дата и месец и към тях се прибавя ...

Още хороскопи

Реклама