За него ще имате нужда от малък съд с прясна пръст, перо от гълъб, една свещ и съд с вода. По такъв начин вие се сдобивате с магичната сила на четирите елемента; Земя, Въздух, Огън
Вода. Вместо пръст за елемента Земя може да използвате камъче. Определете едно местенце в дома си като магично. То ще бъде вашият домашен олтар, където ще правите своите ритуали. Изисква се пълна тишина и най-важното - да сте сами и по време на ритуала никой да не ви безпокои.

Върху малка масичка поставяте камъчето или съдчето с пръст в посока север, перото - на изток, свещта - на юг, и съда с водата - на запад. Предметите трябва да са на 30 см разстояние един от друг. Може да ползвате компас, за да определите посоките, в случай че се затруднявате. Поемете си дълбоко въздух и докоснете пръстта или камъчето с дясната си ръка. Кажете следното:
"Призовавам силите на стабилитета, градежа и просперитета."
Докосвайки този предмет, вие ще усетите земята, нейната влажност и плодовитост. Представете си, че енергията й изпълва ръката ви. След това докоснете перото и кажете:

"Призовавам силите на свежестта, мъдростта и движението."
Вие действително ги усещате. Ще почувствате лек полъх на вятър. Представете си най-заслепяващото, най-примамливото небе, което някога сте виждали. Подръжте дланта си; над пламъка на свещта и когато почувствате топлината, кажете следното:

"Призовавам силите на трасформацията, любовта и страстта."
Мислете през цялото време за силата на огъня. Повторете заклинанието - веднъж за любов в семейството и още веднъж за любовта на приятелите. Изведнъж ще усетите лъчите на горещото лятно слънце върху кожата си. После докоснете водата и кажете:

"Призовавам силите на любовта, пречистването и изцелението".
Представете си водопад и ще усетите водни пръски по лицето си.
След това протегнете ръце с обърнати длани надолу, над предметите на четирите елемента и кажете:

"От пръстта, от камъка,
от вятъра, от пламъка на свещта
аз призовавам силата на енергията на четирите елемента.
Ела при мен от първоизточника,
бъди тук в този час!
С ръцете си направете три пълни кръга над предметите по посока на часовниковата стрелка и добавете:

Земята разрешава моята магия!
Въздухът прогонва моята магия!
Огънят изгаря моята магия!
Водата измива моята магия!
Този ритуал е много силен, той не само ви изпълва с енергията на четирите стихии, но и прогонва всякакви негативни енергии, зли сили и магии, дава любов и разбирателство, помага в всяко начинание, дарява ви с самочувствие на победител. / astrology.sicrets.info

 
Гадание за бъдещ съпруг Използвало се е от древните славяни за това да видят младите момичета...
Гадание с пръстен, хляб и слама Предсказанието е за неомъжени момичета, за да се определи колко ще...
Гадание за успех Древните славяни са имали и гадания за това какъв ще бъде успехът на...

Още хороскопи

Реклама