Бизнес и пари

Бонус за писане - правила

БОНУС ЗА ПИСАНЕ

Порталът за търговия MT5.com в партньорство с InstaForex провежда кампанията "Бонус за писане". Всеки Ваш пост във форума може да ви донесе допълнителни доходи!

Тази кампания ще Ви помогне да изкарате много пари.

Имате свободно време и искате да изкарате пари от писане на мнения във форуми. Единственото което е необходимо е да се регистрирате във форума и да започнете да пишете мнение.

Стандартното възнаграждение за пост е $0.30 на едно единствено мнение.

Получените суми могат да бъдат многократно умножени с инвестиция на световните борси.

Регистрация за Бонус за писане

 
Предприемач

Какво е предприемач?

Има много различни виждания за това какво прави някой предприемач и какво е предприемаческа дейност. В известен смисъл самото определение се развива като самото русло на бизнеса като цяло. Концепцията за предприемачеството е от 1970г насам е доста разпространено в световната икономика. Следователно, ние виждаме в литературата голямо разнообразие от възможности за това, което наистина може да се случи в тази сфера на бизнеса.

Концепцията за бизнес предприемачи, водещи иновации е привлекателна, защото това означава повече от просто стартиране на бизнес, а определянето на самия бизнесмен като предприемач. Или човек, който е решил да поеме контрола на бъдещето си и да стане самостоятелен чрез създаване на своя собствена уникална бизнес линия или работа като член на екип в предприемаческия бизнес.
Предприемачите се конкурират със себе си и смятат, че успехът или неуспехът се крие в техния личен контрол или влияние.

Продължава...
 
повишете продажбите

Не обичате да продавате? Много собственици на бизнес са така, но успехът им зависи от това. Вие сте собствени на бизнес, а не продавач...ясно. Но, за да може вашия бизнес да бъде успешен трябва да продавате своя продукт или услуга. Така че ето ви няколко съвета, които да ви помогнат да овладеете изкуството на продажбата, без всъщност да продавате:

Дайте на вашата аудитория причина да иска да купува продуктът ви
Развийте максимално маркетинга си – социални мрежи, локални мрежи и т.н. Наемете най – добрите маркетолози, които знаят какво да правят. След като си свършат нещата клиентите ви ще бъдат заинтригувани, осведомени, поканени и продажбите ще текнат без вие да имате директно участие в тях. Затова демонстрирайте своя опит на вашата клиентела чрез продуктите или услугите които им продавате, за да се върнат отново и отново.
Когато покажете вашия опит, вашите клиенти ще ви оценят за всичко което им давате вие и продуктите ви.

Продължава...
 


Страница 1 от 102
Как да изпълните маркетинговия си план След като сте сложили и последната точка на маркетинговият си план...
Най – добри в обслужването на клиенти Как да сте добри  в обслужването на клиентите във вашият бизнес? Най...
Какво представлява Акционерното дружество Акционерното дружество се създава при определен бизнес от...

Реклама